Inschrijven – Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam – Amsterdam
Avenhornstraat 41 1023 TR Amsterdam

Inschrijven

Nieuwe patiënten zijn van harte welkom in praktijk Jongen & Bartelsman of de Haas & Ras.

 

Wij nemen uitsluitend patiënten aan uit de postcodegebieden 1023 t/m 1025 (Let op: niet alle letters van de postcodes worden aangenomen, zie onze grens op de kaart). Graag ook het onderstaande Excelbestand controleren of uw postcode in onze regio valt. U kunt makkelijk zoeken door CTRL + F in te toetsen en dan uw postcode in te vullen en daarna de Enterknop indrukken. Dan ziet u gelijk of u wel of niet in ons postcodegebied valt. Excelbestand -> Inschrijving nieuwe patiënt postcodes

Huisartsenpraktijk de Haas & Ras is ook geopend voor Zunderdorp, Ransdorp, Schellingwoude, Durgerdam en Holysloot. Patiënten die al een huisarts hebben in ons postcodegebied en die zich bij ons willen inschrijven moeten eerst een kennismakingsgesprek aanvragen bij de assistente.

Indien u voldoet aan de bovenstaande voorwaarden kunt u het inschrijfformulier opvragen en uw postcode doorgeven via info@huisartsentuindorpnieuwendam.nl
U krijgt dan het inschrijfformulier beveiligd per mail toegestuurd. Graag per persoon een formulier invullen. Zou u uw vorige huisarts willen laten weten dat u zich hier gaat inschrijven?

LET OP: Het is niet mogelijk om direct na inschrijving een afspraak te maken. Eerst moeten wij uw medische gegevens opvragen bij uw vorige huisarts. Dat duurt ongeveer een week.