Waar staan wij voor – Huisartsenpraktijk Tuindorp Nieuwendam – Amsterdam
Avenhornstraat 41 1023 TR Amsterdam

Waar staan wij voor

Alle medewerkers van onze praktijk werken aan goede huisartsenzorg voor u en uw gezin, in alle facetten van het leven, met de mens centraal, in een prettige omgeving. Wij vinden het belangrijk dat we laagdrempelig voor u bereikbaar zijn, voor klachten die bij ons horen. Voor vragen die niet bij ons thuis horen verwijzen wij u door naar de specialisten in het ziekenhuis, het Buurtteam of andere instanties.

De problemen in de zorg zijn momenteel groot en veel daarvan belanden bij de huisarts. Wij doen ons werk met veel plezier en toewijding en we willen dit de komende jaren ook blijven doen. Wij hopen dat de overheid voor verandering kan zorgen maar ook u kunt ons helpen.

  • Door goed voor uzelf te zorgen: door niet te roken, bewust te eten, voldoende te bewegen maar ook door goed voor uzelf op te komen, niet over uw grenzen heen te gaan en voldoende ontspanning te zoeken. Zie ook gezond leven.
  • Door te kijken op www.thuisarts.nl of www.moetiknaardedokter.nl of het nodig is om met ons contact op te nemen.
  • Door digitaal met ons te communiceren, voor degenen bij wie dat past via het Patiëntenomgeving.
  • Door de Huisartsenpost alleen te gebruiken voor spoed: dus voor klachten die niet tot de volgende dag kunnen wachten.
  • Door een huisarts in uw eigen buurt te zoeken als u niet meer in onze buurt woont, zodat er plek is voor alle mensen die in onze buurt wonen.
  • Door vriendelijk en geduldig te zijn tegen onze medewerkers.

Wij werken voortdurend aan de kwaliteit van onze zorgverlening. In het kader hiervan zijn onze praktijken dan ook geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap.
Wilt u hier meer over weten, kijk dan hier.